Infrarood

Voordelen

Waarom infrarood?

Iedereen kent het gevoel wel als men in de schaduw over straat loopt, dit is vaak fris en onbehagelijk. Maar als men dan in de zon gaat lopen voelen we opeens de prettige warmte van de infraroodstralen die de zon ons geeft. Zo is dit ook met infrarood verwarming.

Gezonder
kosten
Milieubijdrage
images (3)
PaneelVierkant
Design

Ontelbare mogelijkheden met Infrarood paneel

Infrarood paneel is gemaakt van verhard glas, metaal, natuursteen of aluminium. Hoewel de natuursteen infrarood panelen qua effici├źntie moeilijk te verslaan zijn, zijn de varianten van verhard glas en aluminium weer iets goedkoper. De metalen panelen hebben wit als standaard kleur. Maar heeft u liever een andere kleur? Dan is dit mogelijk, infrarood panelen kunnen in elke RAL kleur geleverd worden.


Infrarood stralingspanelen hebben vele mogelijkheden als het op design aankomt. Zo heb je bijvoorbeeld een krijtbord- en beeldpaneel. Op deze laatste kun je alles laten drukken. Van schilderij tot een leuke familiefoto of een bedrijfslogo.

uitgelicht

Soorten infrarood verwarming

Vloer

Panelen

infrarood plaatsen

De uitvoerder vertelt

“Het grote voordeel van Infrarood is dat je nooit zonder verwarming meer komt. Valt bij je gasverwarming deze uit, dan is je hele huis koud. Infrarood zijn losse panelen. De kans dat deze allemaal tegelijk stuk gaan is bijna nul.”

Wat zeggen de klanten

Ervaringen

4.5/5
Vloerverwarming met infrarood is ideaal. Je kan alle ruimtes apart regelen.
Wim
Zwolle
5/5
Met infrarood paneel verwarming is het of je de zon in huis haalt.
FRANK
Lelystad
Meer weten over infrarood

Maak een vrijblijvende afspraak!