Warm tapwater

Voordelen

Waarom een warmte pomp voor warm tapwater?

Met een thermodynamische warmtepomp voorziet u uw woning of gebouw van verwarmd water zonder gasaansluiting. Dit is niet alleen zeer milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een forse besparing op uw energiekosten.

besparing
kosten
Milieubijdrage
hete-douche
Refrigerator in the supermarket
Geschikt voor huishoudelijk en zakelijk gebruik

FocusOpEnergie Aqua Monoblok

De FocusOpEnergie Aqua Monobloc is een warmtepompsysteem dat geschikt is voor het genereren van warm tapwater voor huishoudelijk en zakelijk gebruik. Bij de FocusOpEnergie Aqua Monobloc warmtepomp is de aanzuigventilator, de warmtewissel en de opslagcilinder volledig  geïntegreerd.

Dit heeft als voordeel dat de FocusOpEnergie Aqua Monobloc warmtepomp geheel binnenshuis geplaatst wordt, en zowel de binnen- als buitenomgeving als warmtebron kan gebruiken. Wanneer de ventilator gebruikt maakt van de buitenlucht, wordt deze middels een leidingsysteem aan- en afgevoerd. Wordt er echter voor gekozen om de inpandige lucht te gebruiken, dan heeft de FocusOpEnergie Aqua Monobloc warmtepomp tevens een lucht ontvochtigende, -reinigende en verkoelende werking op de binnenruimte.

uitgelicht

Zo werkt een Warmte-pomp

Warmtebron

Pomp

Warmte-afgifte

Warmte-Pomp

De uitvoerder vertelt

“Het installeren van een warmte-pomp is zeer eenvoudig; het systeem wordt aangesloten op uw bestaande leidingensysteem.”

Wat zeggen de klanten

Ervaringen

4/5
Lekker douchen is nu geen enkel probleem meer.
esther
Drachten
Meer weten over een warmte pomp?

Maak een vrijblijvende afspraak!